Yılbaşında Hediye Alma Rehberi

Yılbaşları yeni umutlar, yeni kararlar gibi güzel şeylere vesile olsun isteriz. Ama gerçekler böyle olmayabilir. Yılbaşını tantana olarak görenler, herkesin hediye beklediğini düşünerek anksiyete krizlerine girenler, “Yılbaşını nasıl kutlayacağız, aman çok iyi kutlayalım öyle bir kutlayalım ki 1992 yılbaşı ağlasın” derdindekiler de az değildir…

Öncelikle yılbaşının overrated haline kendimizi kaptırmasak da bir şey kaybetmeyiz. Sonuçta her yıl giriyoruz. Dünyaya adalet ve refah getiren bir yıla rastlanmadı henüz. Yeni yılınıza optimizasyon yapmak gibi olmasın ama beklentilerinizdeki harikalık, muhteşemlik, parıltılar, neşe pınarı, sevgi dolu kalpler, yıldızlar vs. gibi şeyleri tadında bırakmak iyi bir fikir olabilir. Hayal kırıklığına uğramamanın en garantili yolu her daim beklentileri düşük tutmak olmuştur.

Sanki her durumda mütevazı olmak en güzelidir. Pahalı hediyelerle yapılan primlerden hayır geldiği görülmemiştir. Kimse arkadaşının kıymetini hediyenin kıymetiyle ölçmek istemez. İsterse zaten koşarak uzaklaşılır oradan. Anahtar kelime “yaratıcılık” elbette. Ama tek tek bütün arkadaşlarınız için yaratıcı olmak da dünyanın en kolay hareketi değil.

Peki ne yapmalı?

Mesela hediye işini daha geriye itip, mesaj işini öne çekebilirsiniz. Yani hediyeyi verirken içinizden geçen, hatta yılbaşı kartına yazılabilecek kadar duygu ve düşüncelere tercüman kısa mesajınız önemli. Üşenmeyin, lafınızı uzun tutun. Yahut iki kelimede bırakın. İçinize hangisi siniyorsa o kadarı doğrusudur…

Şimdi biz biraz niyet okuması yapalım.
Mesela aklınıza;

“İstanbul seninle güzel”
“Bir gün İstanbul’a gidelim”
“İstanbul’un taşı toprağı... Bir de seni...”

böyle şeyler geliyorsa işiniz kolay.

Hemşerim Magnetleri serisinden İstanbul


Teklisi, 2’lisi, 4’lüsü ve 6’lısıyla Bir Zamanlar İstanbul rakı kadehi

 


Bromance yaşayanlara özel Dostanbul poster


Bir an önce gitmeye özendirecek İstanbul Meyhaneleri ve Balık Lokantaları kitabı

 

“Günlerin benimle geçsin”
“Her günün şahane olsun, dopdolu olsun”
“Hayat, planladığın gibi olsun”

gibi mesajlarınız varsa…

Onbinlerce müdavimiyle bir klasik haline gelen 2022 Rakı Ajandası

Gençlerin kolektif üretimiyle hazırlanan rengarenk Rakılı Ajanda 2022

“Evimin şuyusun buyusun”
“Seni saatlerce izlerim”
“Bir sanata bir de sana aşığım”
gibi mesajlarınız varsa…
İndirimli fiyatları ile muhteşem posterler

Rehber bitmedi. Rehberi daha çoğaltırdık da siz zaten “Bu neymiş?” diye şimdiye kadar tıkladıklarınıza bakarken kesin bir karar vermişsinizdir. Eğer hediye seçme konusunda üst düzey bir kararsızsanız ve vereceğiniz mesaj konusunda da kafanızda net bir şeyler yoksa sizin için kolay yol da mevcut.

Sizin için çeşit çeşit hediye seti yaptık. Mutlaka bir tanesi uyar size ya da hediye alacağınız kişiye.

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun!

 

Paylaş: