14.05.2021 Tarihli İnstagram Çekilişi Kuralları

  1. 14.05.2021 tarihli İnstagram Çekilişi, Anason İşleri İnstagram hesabını takip eden/edecek 18 yaşından büyük gerçek kişi takipçilere açıktır. Bu çekiliş bot hesaplara kapalı bir çekiliştir. 
  2. Çekilişe katılma hakkı kazanmak için  Anason İşleri hesabını  takip etmek, çekiliş gönderisini beğenmek, bu postun altına yorum olarak iki arkadaşınızı etiketlemek, etiketlediğiniz arkadaşınızın da Anason İşleri hesabını postun yayınlandığı saat sonrasında takip etmesi  gerekmektedir. 
  3. Şartlara uyması kaydıyla birden fazla yorum atmak ek kazanma hakkı kazandıracaktır.
  4. Son katılım tarihi 16.05.2021 tarihi saat 18.00’dur. .
  5. Çekiliş 17 Mayıs  2021 tarihinde sertrifikalı bir program üzerinden yapılacak, talihlilerle iletişime geçilerek gerekli kişisel bilgileri ve onayları alınarak, saat 12:30’da ilan edilecektir. 17.Mayıs 2021 tarihini saat 12.00’a kadar bilgilerine ulaşılamayanlar, eksik/ yanlış bilgi verenler yarışma şartlarını taşımayanlar yerine yedek talihliler devreye alınacaktır. İlan Anason İşleri hesabından hem story hem post olarak paylaşılacaktır.
  6. Kazanılan ödül bir başka kişi veya kuruma devredilemez.
  7. Aşağıdaki durumların söz konusu olması halinde yapılan yorumun silinmesi ve yorum yapan hesabın çekiliş dışı bırakılması hakkı münhasıran Anason İşlerine aittir. 
  • Sakıncalı ve/veya yasalara aykırı paylaşımlar,
  • Diğer takipçi ve/veya internet kullanıcıları için zarar verici ve kırıcı paylaşımlar,
  • Bir başka kişi veya kurumu tehdit eden gönderiler,
  • Bir kişiye yönelik saldırgan ve/veya zarar verici gönderiler,
  • Bir başka marka ve/veya kurum adına reklam gönderiler,
  • Yasadışı girişimleri destekleyen ve/veya teşvik eden her türlü gönderiler,
  • Herhangi bir 3. Şahıs veya kurumun haklarını çiğneyen her türlü gönderi,
  • Bir marka ile ilgili yanlış, zararlı yorum ve/veya iddialara yönelik gönderiler,
  • Kişiye yönelik küfür, hakaret içeren, ayrımcılığa uğratan ve/veya rencide etmeye yönelik gönderiler.

Çekilişi kazananlar yukarıda belirtilen şartlar doğrultusunda seçilir. Ödülün Türkiye içi teslim adresine ilişkin kargo ücreti Anason İşlerine aittir. Yurt dışına teslim söz konusu ise kargo/gümrük masrafları talihliye ait olacaktır.

  1. Anason İşleri İnstagram Çekilişine katılarak kullanım ve çekiliş katılım koşullarının tamamını okuduğunuzu, içeriğini tamamen anladığınızı; bu sayfada belirtilen tüm hususları kayıtsız ve şartsız olarak kabul ettiğinizi ve onayladığınızı kabul ederek, belirtilen bu hususlar ile ilgili olarak herhangi bir itiraz ve defiileri sürmeyeceğinizi açıkça beyan, kabul ve taahhüt etmiş bulunmaktasınız.
  2. Anason İşleri bu sayfada ilan edilir edilmez yürürlüğe girmek üzere herhangi bir zamanda bu koşullarda ve ödüllerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
Paylaş: