Bir Milyondan Fazla İnen Kitap Yaptık

Bir milyondan fazla inen kitap yaptık

Umberto Eco için çok alınır hiç okunmaz denir. Bizimki de öyle olmuş olabilir. Ama rakam doğru! Evde Çilingir Sofrası kitabımız bir milyondan fazla indirildi!

Şimdi kitabı ikiye katladık. Yeni yazarlar, yazılar, mezeler eklendi. Hemen indirebilirsiniz.

Peki nereden çıktı bu kadar zahmetli bir kitabı bedava vermek?

Durum bildiğiniz gibi değil. Biz bu Anason İşleri ile çok uğraştık. Çok özendik. Çok ter döktük. Çok arkadaşımızı çalıştırdık. Çok dayanışıldı bizimle. Çok da güzel oldu.

Çok olmayan tek şey paramızdı. 

Yaratıcı olmamız gerekiyordu. Dedik ki bir kitap yapalım, efsane olsun. Eşsiz olsun. Hem muteber yazarları olsun. Hem grafiği içeriği, planı prodüksiyonu şahane olsun.

Bedava da olsun. Bu çapta bir hizmet bizi tanıtmayacaksa hiç bir para bizi tanıtamaz dedik. Bu “uyanıklığımız” çalışkanlıkla, samimiyetle ve yaratıcılıkla beslendiği için boşa gitmedi.

E-posta listemize üye olanlar güncel versiyona sahip oldu. WhatsApp gruplarından yürüyenler artık bahtlarına hangi versiyon çıktıysa ona… 

Çıkış alıp dijital bastıranlar hatta bu bastırdıklarından bize de bir kopya gönderenler oldu.

“Bu kitap basılmalı”, “Bu kadarı bedava olamaz IBAN verin üç beş kuruş katkımız olsun” ve daha neler neler. Ne kadar mutluluk verici mesajlar aldık inanamazsınız.

Yeterince hava attıysak sizi kitabımızla baş başa bırakalım.

Son olarak: Neden bir tane İnce Belli (yahut düz belli) Erkenci Kadeh satın almıyorsunuz? Biz çok beğendik, bakmaya kıyamıyoruz.